Livets resa

Det är så spännande, det där som kallas livet. Tänk vad mycket man har varit med om och även ska vara med om. Ikväll har jag och min sambo träffat ett annat par som vi ska ut och resa med i sommar. Vi satt och planerade och bokade en del av resan ikväll. Det känns så himla spännande att få åka till ett ställe man aldrig varit på innan. Få uppleva nya saker med folk man tycker om. Det nästan pirrar i mig ikväll för jag blir uppspelt över vad som komma skall. Det är ingen speciell eller överdådig resa på något sätt. Det är en vanlig resa, men av någon anledning känner jag mig uppspelt. 

Jag önskar att jag ska kunna släppa på mitt kontrollbehov under resan. Att bara åka med och vara lugn i att allt kommer gå bra. Inte behöva oroa mig för alla bokningnummer och biljetter. På något sätt måste informationen finnas i någons mailbox. Jag vet ju att de är mer resvana än mig så egentligen borde jag kunna släppa all oro. Men jag tycker att jag är väldigt bra på att organisera och även att "koda" information så det blir väldigt lätt att jag tar ansvar över mycket. 

Men även detta är väl en destination på livets resa. Jag måste utsättas för saker som är obehagliga (fast roliga) och påfrestande för kontrollbehovet. Jag kämpar med mina egenheter och försöker hitta mig själv.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0