Resfeber

Ska iväg på resa imorgon, om några få timmar för att vara exakt. Jag försöker att inte räkna timmarna tills jag ska stiga upp. Då blir jag bara stressad för att jag inte kommer hinna sova. Jag behöver i princip minst 8 timmar för att känna mig som en människa. Tyvärr får jag nästan aldrig så många timmars sömn. Så mitt "normalläge" är liksom att ungefär känna mig lite bakis varje dag. Trött, ont i huvudet och ångest. Det är vardag för mig. Antar att det till stor del handlar om att jag inte kan blomma ut eftersom jag inte är i rätt miljö, men den diskussionen tar vi en annan dag. 

 

Det jag tänkte ta upp nu var resfeber. För fy, vad jag har resfeber nu. Huvudet går på högvarv: Har jag packat ner allt? Har vi tömt kylen? Har vi slängt soporna? Kommer vi i tid? Kommer jag vakna? Kommer resväskorna komma fram? Kommer jag orka vara pigg och glad i så många dagar? Kommer allt att klaffa? Har vi bokat rätt datum? 

 

Vill bara kunna släppa denna oro och ta det lugnt. Få några timmars sömn och sen bara vara.

Summer is coming

Nu är det inte alls många dagar kvar innan semestern startar. Bara att det redan är semester är en rätt stor chock! Förstår inte att tiden går så otroligt fort. Tänk sedan när semestern är slut, då är vi inne i mitten på augusti och då har nästan 8 månader av årets 12 månader gått - bara en fjärdedel kvar av året??? Herregud. Men som sagt, man ska ju vara i nuet och inte fundera över framtiden hela tiden. Ibland blir man lite trött på sig själv. Lite som i helgen också faktiskt. I lördags gjorde jag som sagt lite "måsten" och det var väldigt skönt. Men jag skrev en lista vad som skulle göras - det är himla skönt för då behöver man inte fundera så mycket utan bara bocka av när man har gjort det man ska göra. Samtidigt är det verkligen inte att vara i nuet utan jag tänkte typ nu tvättar jag och sen ska jag gå ut med soporna och sen skriver jag handlarlistan och sen ska jag träna osv... Jag måste bli bättre på att ta en sak i taget och ta det i lugn och ro.

Harmoni

I lördags hade jag en riktigt skön och lugn dag. Jag tvättade massa, bland annat sängkläderna, städade undan och tränade med min kettlebell. Träningen var jobbig kan jag lova, men jag tycker det är så roligt att träna med kettlebell. Det är nog kombiationen av styrkan och konditionsträning som jag gillar. Jag brukar leta upp träningsvideos på youtube och så kör jag efter det, det är kanon.
 
Det var verkligen välbehövligt att ha en dag helt för mig själv. Kunna fixa och dona utan någon stress. Det ger mig verkligen energi och det är så skönt att ha den insikten. Man kan absolut inte jämföra sig med alla andra, man är sin egen personlighet och man gillar olika saker. Men det är ju det som kan vara roligt när man sedan träffar andra - att man är olika och det kan vara rätt intressant att fundera över hur någon annan tänker. 
 
Det känns även som att jag är i ganska bra balans just nu. Jag är nöjd och försöker intala mig själv att allt är precis som det ska vara. Allt som jag är med om kommer att leda mig fram till min dröm. Jag vill och måste tro på att det är så det kommer bli <3
 
RSS 2.0