Torsdagspyssel

hejhopp! Idag blev det julpyntande! Fick äran att sköta julpyntet både på jobbet och hemma. Så mysigt att ha det redo till första advent! Det är något jag verkligen gillar - julpynt och julbak. 🎅🏼 Känns roligt att vi kör igång december imorgon. Kommer bli många lussekatter i december, en kaka om dagen är bra för magen! 
 
Imorgon har jag valt att vara ledig. Så härligt att vara det på en fredag. Då kan man förbereda sig och varva ner inför helgen. Tänkte att jag skulle ta ett långpass på gymet och sedan göra lite julgodis. Så mysigt! Tänkte bjuda på det i helgen när vi ska på inflyttningsfest. 
 
<3

Let the game begin

Hallå! Onsdag och lillördag - kan det bli bättre? Det var en riktigt roligt och givande dag på jobbet med mycket nya idéer och tankar. Det är så härligt när man känner att det är ett öppet klimat och alla får säga vad de tycker och tänker. Det blir så mycket enklare att jobba då. Så för att summera jobbdagen så var det en kreativ onsdag idag. Kul när man får go bananas och brainstorma. Det betyder även mycket när chefen tror på en. Snart dags för RUS-samtal också, ska bli spännande att se vad chefen har för tankar kring det kommande året. Hoppas hen är nöjd med mitt arbete för året som gått.
 
Efter jobbet så träffade jag upp en vän och vi tog en powerwalk. Riktigt kyligt ute, men med det tjocka vinterjackan och dubbla byxor så gick det bra. Fördelen när man promenerar med någon är att man inte tänker på hur långt man går. Ofta blir det till och med att man står kvar utanför någon eftersom man måste prata klart. Min vän ska snart iväg och resa och jag blev så himla avundsjuk. Måste genast hem och börja kolla på resmål. Visserligen så blir det ju en liten resa snart då vi ska upp till fjällen i jul. En riktig tomtejul! Ska bli otroligt mysigt. Så himla härligt att man kan ta ledigt mellandagarna och bara ta det lugnt. Uppskattar så mycket att ha den möjligheten att kunna vara ledig mycket.
 
Hur som helst, nu blir det glöggmys och serie.
 
<3

Experiment

Nu är jag slut. Det går inte mer. Jag trodde att det var påväg mot ljusare tider - men det blev bakslag och nu sitter jag här igen. Sover inte om nätterna och när jag väl sover så drömmer jag fruktansvärda mardrömmar. Vaknar kallsvettig och jobbet cirkulerar i huvudet hela tiden. Orolig över allt. Det är en helt ohållbar situation. Och jag tror faktiskt inte att någon kan förstå hur jag känner. Jag försöker förklara men jag märker att det går inte att förklara helt hur jag känner - denna känsla är olidlig. Och detta påverkar hela mitt liv - allt jag gör och alla relationer. Blir så himla ledsen för det. Jag pratade med mamma i telefon ikväll, och jag ville så gärna berätta hur jobbigt jag har det just nu, bara för att få känna hennes stöttning. Men jag kunde inte, orden kom inte ur munnen på mig. Det är för mycket och för jobbigt att prata om. Min sambo frågar varje dag hur jag sover om nätterna.. Han märker ju att jag inte kan sova. Han sa att jag såg utmattad ut.. Ja, jag känner mig totalt utmattad. Jag är så trött att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag började gråta på jobbet idag. Droppen rann över bägaren och jag är så frustrerad över min situation. Och ingen förstår mig. Hur som helst inser jag att det inte är någon på jobbet som kommer hjälpa mig. Jag måste hjälpa mig själv. Så när jag kommer ihåg och hinner så tänker jag att jag ska skriva inlägg här om mitt fiktiva perfekta liv. Jag ska alltså göra ett experiment och se om jag kan få mig själv att må bättre genom att låtsas ha ett perfekt liv. Kanske blir det som en lång berättelse eller blir det som små enskilda noveller. Jag har inte bestämt mig och känner att jag inte heller ska bestämma mig om detta. Jag ska bara skriva vad mina fingrar vill skriva.
RSS 2.0