Podcasts

Det kan hända att jag redan nu går lite utanför syftet, fast ändå inte. Jag tänkte berätta vilka olika podcasts jag lyssnar på. Varför vill jag berätta detta? Är det bara utfyllnad? Nej, det är det faktiskt inte. Jag vill berätta om vilka podcasts jag lyssnar på eftersom det är en så stor del av mitt liv. Jag lyssnar på podcast när jag gör mig i ordning på morgonen, när jag går till jobbet, när jag gå hem från jobbet, när jag lagar mat, när jag är ute på promenad/löptur och till och med när jag ska sova. Undantagsfall är givetvis när jag gör ovanstående tillsammans med någon annan.
 
Kan jag då koppla mitt ständiga lyssnande till min personlighetstyp, HSP? Ja, det skulle jag vilja säga. Som högkänslig bearbetar man intryck på ett djupare plan och jag tycker verkligen om att bara få drömma mig bort i mina podcasts. Jag fokusrerar främst på "feelgood-podcasts" eftersom jag vill uppnå en liten flykt och paus från verkligenheten. Jag mår oftast väldigt bra när jag får lyssna på dem och de ger mig energi.
 
Vilka podcasts lyssnar jag på?
 
  • Adam och Kompani. Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz levererar oftast bra underhållning varje vecka. En lättsam podcast där man får skratta och må bra.
  • Relationspodden 2.0 med Bingo och Katrin. Bingo Rimér och Katrin Zytomierska pratar om livet som småbarnsföräldrar. De besvarar även lyssnares frågor om relationer. Garanterar många skratt!!
  • Välmåendepodden. Sophia Anderberg och Josefin Eliasson pratar om allt som livet innehåller. Mycket fokus på att ta hand om sig själv och tycka om sig själv. De är öppna och bjuder in lyssnarna till både roliga som jobbiga saker som livet ger.
  • Fredagspodden med Hannah & Amanda. Hannah Widell och Amanda Schulman levererar skrattfester som gråtfester. Mycket känslor och på båda hållen. De pratar om många olika saker och visar även på att man faktiskt kan ändra sig.
Detta var ett urval av de podcasts som jag lyssnar på. Tänker att jag kan skriva resten i ett annat inlägg, så det inte blir för långt.
 
Kärlek.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0